Price €0

Dhomat Deluxe Pamje nga Deti kanë pamje nga deti Adriatik dhe nga qyteti i Durrësit. Hapësira dhe funksionaliteti e bëjnë këtë dhomë mjaft të rehatshme për të përshtatur një familje me dy të rritur dhe dy fëmijë.
***Kushtet dhe afatet në lidhje me politikën për fëmijët dhe të rriturit e tretë.
Çmimet e dhomave janë të vendosura për dy persona.
I rrituri i tretë kur është i disponueshëm mund të akomodohet me një çmim shtesë.
Tarifat dhe politikat për të rritur zbatohen për të gjithë fëmijët mbi moshën 12 vjeç.

Additional Information
  • WiFi FALAS
  • Pajisje për të bërë çaj dhe kafe
  • Tavolinë pune
  • Kasafortë në dhomë
  • Kanalet televizive ndërkombëtare
  • Ndalohet Duhani
  • Televizor LCD me ekran të sheshtë
  • Minibar
Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dhomë Deluxe me pamje nga deti”

Your cart is empty.

0 in cart
Close