Price €0

Dhomat Deluxe Side Pamje nga Deti kanë pamje nga deti Adriatik dhe nga qyteti i Durrësit. Hapësira dhe funksionaliteti e bëjnë këtë dhomë mjaft të rehatshme për të përshtatur një familje me dy të rritur dhe dy fëmijë.
***Kushtet dhe afatet në lidhje me politikën për fëmijët dhe të rriturit e tretë.
Çmimet e dhomave janë të vendosura për dy persona.
I rrituri i tretë kur është i disponueshëm mund të akomodohet me një çmim shtesë.
Tarifat dhe politikat për të rritur zbatohen për të gjithë fëmijët mbi moshën 12 vjeç.

Additional Information
  • WiFi FALAS
  • Kondicioner
  • Tharëse flokësh
  • Makinë kafeje
  • LAN internet (wired)
  • Pantofla
  • Minibar
Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dhomë Deluxe me pamje anësore nga deti”

Your cart is empty.

0 in cart
Close