Price €0

Dhomat dyshe me pamje nga rruga kanë pamje nga pishat përreth dhe kodrat e Golemit. Kapaciteti maksimal për dhomë është dy të rritur. Nuk ka kapacitet për shtretër shtesë në dhoma. Disa nga këto dhoma kanë mundësinë e ndërlidhjes duke i bërë të përshtatshme për familje me katër persona.

Additional Information
  • Pantofla
  • Kondicioner
  • Tharëse flokësh
  • Minibar
  • Qarqet 220-240 volt
  • Makinë kafeje
  • Internet LAN (me kabllo)
  • Internet me valë (WiFi)
Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Double”

Your cart is empty.

0 in cart
Close