Price €0

Dhomat me pamje Double Land kanë pamje nga pishat përreth dhe kodrat e Golemit. Kapaciteti maksimal për dhomë është dy të rritur. Nuk ka kapacitet për shtretër shtesë në dhoma. Disa nga këto dhoma kanë mundësinë e ndërlidhjes duke i bërë të përshtatshme për familje me katër persona.

Additional Information
  • WiFi FALAS
  • Pajisje për të bërë çaj dhe kafe
  • Tavolinë pune
  • Kasafortë në dhomë
  • Kanalet televizive ndërkombëtare
  • Ndalohet Duhani
  • Televizor LCD me ekran të sheshtë
  • Minibar
Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dhomë Standarde dyshe me pamje nga rruga”

Your cart is empty.

0 in cart
Close