SALLA E KONFERENCES

Nje vend perfekt per takimet e biznesit, konferenca apo evente

Eter Hotel është një hotel i mrekullueshëm në Golem, vendi perfekt për takimet tuaja të biznesit, konferenca apo evente te ndryshme. Eter Hotel ofron 2 salla Konferencash me kapacitet prej 90 personash secila duke ju përshtatur kërkesave tuaja deri në detaj.

Salla 1 e Konferencës është një hapësirë e qetë, mund të jetë vendi juaj ideal për ide biznesi, brainstorming, bashkëpunime dhe evente private. Kjo hapësirë për takime të jëp mundësinë e krijimit të një banketi në sallë apo zhvillimin e lojërave krijuese ne fund të sallës.

Salla 2

Salla 2 e konferencave është salla e cila ndodhet pranë restorantit, me një pamje fantastike të detit me një kapacitet prej 90 personash, është e përshtatshme për takime të mëdha dhe një ambjent mbresëlënës për bankete të veçanta, krijuese dhe innovative. Hapësira ka të gjithë teknologjinë e nevojshme që ju nevojitet për të krijuar një ambjent bashkëpunues dhe krijues.

Your cart is empty.

0 in cart
Close