Price €0

Suitat familjare me pamje nga deti ofrojnë pamje mahnitëse të detit Adriatik dhe qytetit të Durrësit. Hapësira dhe funksionaliteti e bëjnë këtë dhomë mjaft të rehatshme për të përshtatur një familje me dy të rritur dhe dy fëmijë, në dy ambiente të veçanta. Perëndimet e diellit të shijuara nga ballkonet e këtyre llojeve të dhomave nuk mund të harrohen lehtë.

Additional Information
  • Cribs upon request
  • Slippers
  • 220-240 volt circuits
  • Air-conditioning
  • Coffee maker
  • Hairdryer
  • LAN internet (wired)
  • Minibar
  • Wireless internet (WiFi)
  • Slippers
  • Air-conditioning
  • Hairdryer
  • Minibar

Your cart is empty.

0 in cart
Close